Κέντρο Ξένων Γλωσσών Β. Γκάζα

ECDL Upgrade – MOS Update εξ’ αποστάσεως

Παρουσίαση Σεμιναρίου

Πρόκειται για ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα, που απευθύνεται σε κατόχους Πιστοποίησης ECDL ή τύπου ECDL που θέλουν να εξελίξουν τις γνώσεις τους και να αποκτήσουν την κορυφαία και διεθνώς αναγνωρισμένη, σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, πιστοποίηση Microsoft Office Specialist, εγκεκριμένη από το Ελληνικό Δημόσιο και το ΑΣΕΠ. Το σεμινάριο απευθύνεται επίσης, σε όσους έχουν ήδη την Πιστοποίηση MOS σε παλαιότερες εκδόσεις του Office και θέλουν να την αναβαθμίσουν στις σύγχρονες.

Η Πιστοποίηση MOS είναι απόλυτα εναρμονισμένη με το “Νέο Ευρωπαϊκό Σύστημα Μεταφοράς Πιστωτικών Μονάδων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης” (ECVET), δίνοντας στον κάτοχό της το πλεονέκτημα να μεταφέρει πιστωτικές μονάδες σε περισσότερα από 1800 Πανεπιστήμια και Κολέγια στον κόσμο.

Ύλη

Η ύλη του προγράμματος είναι Βασικών και Προχωρημένων γνώσεων, ώστε να εξασφαλίζει την 100% πετυχημένη εκπαίδευση και πιστοποίηση σε προχωρημένους αλλά και σε αρχάριους χρήστες, ενώ καλύπτει ακόμα και τις πιο εξεζητημένες απαιτήσεις κάθε εργοδότη για εύρεση εργασίας στον ιδιωτικό τομέα. 

Επιπλέον τόσο η εκπαίδευση αλλά και οι εξετάσεις πραγματοποιούνται στην πλέον σύγχρονη έκδοση εφαρμογών γραφείου Ms Office 2013/2016, ενώ η πιστοποίηση παρέχεται από τον ίδιο τον κατασκευαστή των εφαρμογών, την Microsoft, δεδομένα που σας προσφέρουν ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για τη διαφοροποίησή σας στην αγορά εργασίας.

Περιεχόμενα

 • Επεξεργασία Κειμένου (Ms Office Word 2013) 
 • Υπολογιστικά Φύλλα (Ms Office Excel 2013)
 • Υπηρεσίες Διαδικτύου (Ms Office Outlook 2013 – Internet)
 • Παρουσιάσεις (Ms Office PowerPoint 2013)
 • Βάσεις Δεδομένων (Ms Office Access 2013)

ECDL Upgrade

 Γενικές Πληροφορίες – Παροχές

 • Διάρκεια Μαθημάτων:
  • 3 Ενότητες, +-12 διδακτικές ώρες ασύγχρονη τηλεκατάρτιση
  • 5 Ενότητες, +-18 διδακτικές ώρες ασύγχρονη τηλεκατάρτιση
 • Παροχές: Student Pack + Εκπαιδευτικό Υλικό + Όλο το απαραίτητο λογισμικό για τον υπολογιστή σας, έτσι ώστε να έχετε τη δυνατότητα να επαναλαμβάνετε όλα αυτά που διδάσκεστε + Διαθέσιμος καθηγητής για επίλυση αποριών εξ’ αποστάσεως κατόπιν ραντεβού
 • Κόστος:
  • 3 Ενότητες: €250
   • Εκπαίδευση + 3 Εξετάσεις + 3 Δωρεάν Επανεξετάσεις
  • 5 Ενότητες: €300
   • Εκπαίδευση + 5 Εξετάσεις + 5 Δωρεάν Επανεξετάσεις

Πληροφορίες – Κράτηση θέσεων
210-69.11.735 & 694.643.6050
Το τηλεφωνικό κέντρο λειτουργεί ΜΟΝΟ τις ακόλουθες μέρες και ώρες:
Δευτέρα – Παρασκευή: 10.00 – 13.00 & 17.00 – 21.00 και Σάββατο: 11.00 – 17.00

Διαδικασία

 1. Διαβάζετε τους ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ και τους ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ. Εφόσον είστε σύμφωνοι:

 2. Εγγράφεστε συμπληρώνοντας την ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ.
  • Στο πεδίο προϊόν επιλέγετε το: “Σεμινάριο ECDL Upgrade – MOS Update εξ’ αποστάσεως για 3 Ενότητες” ή το “Σεμινάριο ECDL Upgrade – MOS Update εξ’ αποστάσεως για 5 Ενότητες”.
  • Εξοφλείτε το κόστος του προγράμματος διατραπεζικά (Τράπεζα: Πειραιώς, Δικαιούχος: Γκάζα Βασιλική, IBAN: GR86 0172 0910 0050 9108 7425 294, Αρ. Λογ.: 5091-087425-294). Το ποσό εξοφλείται εφάπαξ με απλή κατάθεση ή με e-banking. Στην αιτιολογία βάζετε το ονοματεπώνυμό σας.

 3. Εντός δύο εργάσιμων ημερών σας αποστέλλουμε με e-mail τους Κωδικούς Παρακολούθησης Μαθήματος.

 4. Ταυτόχρονα σας αποστέλλουμε με Courier ή παραλαμβάνετε από το Κέντρο μας το Student Pack. Το Student Pack μεταξύ άλλων περιλαμβάνει έντυπο υλικό το οποίο περιέχει όλη τη θεματολογία που χρειάζεται να προετοιμάσετε για την εξέταση.

 5. Παρακολουθείτε τα Video όπου καθηγητής λύνει πάνω σε υπολογιστή τις ασκήσεις των σημειώσεων εξηγώντας ταυτόχρονα και το θεωρητικό κομμάτι. Στη συνέχεια εξασκήστε κι εσείς στον υπολογιστή σας πάνω στη συγκεκριμένη θεματολογία προκειμένου να εξοικειωθείτε.

 6. Μας αποστέλλετε την εργασία προκειμένου να λύσουμε απορίες που δημιουργήθηκαν και να λάβετε επισημάνσεις (προαιρετικά).

 7. Δίνετε τις εξετάσεις. Οι εξετάσεις πραγματοποιούνται στο κέντρο μας σύμφωνα με το πρόγραμμα  εξετάσεων ή σε οποιοδήποτε εξεταστικό κέντρο Microsoft Office Specialist.

 

Εισηγητές

Οι εισηγητές μας έχουν μεγάλη εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης και της πιστοποίησης. Με βάση τις σπουδές που έχουν πραγματοποιήσει, την εξειδίκευση σε συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών και τις πιστοποιήσεις που έχουν αποκτήσει δίνουν το πλεονέκτημα στην επίτευξη του στόχου του σεμιναρίου.

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του σεμιναρίου σας δίνεται η δυνατότητα να πιστοποιηθείτε ως Εκπαιδευτές Πληροφορικής παρακολουθώντας το διεθνώς αναγνωρισμένο πρόγραμμα Εκπαίδευση Εκπαιδευτών (Train The Trainer) που διοργανώνει η ACTA-infotest σε συνεργασία με τη Microsoft.

Εάν θέλετε περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις σχετικά με το σεμινάριο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210-69.11.735 ή συμπληρώνοντας την Φόρμα Εξυπηρέτησης Πελατών.

Οι χρήστες βλέπουν επίσης

Μαθήματα Proficiency για ενήλικες