Κέντρο Ξένων Γλωσσών Β. Γκάζα

Μαθήματα Αγγλικών

Εισαγωγή στα μαθήματα Αγγλικών

do-you-speak-english-μαθήματα-αγγλικώνΤο πρόγραμμα εκμάθησης Α’ ξένης γλώσσας – μαθήματα Αγγλικών – μελετήθηκε και δημιουργήθηκε πολύ προσεκτικά και έπειτα από πολυετή πείρα, ώστε να διασφαλίζει την απόλυτη επιτυχία στους μαθητές μας.

Η ύλη είναι σχεδιασμένη με τρόπο, που καλύπτει τα γνωστικά αντικείμενα όλων των επιπέδων, όλων των φορέων πιστοποίησης και κατανεμημένη, ώστε να επιτυγχάνεται η μετάβαση του μαθητή από επίπεδο σε επίπεδο με τον πλέον ομαλό τρόπο.

Τα τμήματά μας, παιδιών και ενηλίκων, δημιουργούνται με βάση το επίπεδο των μαθητών, πράγμα που καλύπτει τόσο τους αρχάριους αλλά και τους πιο ενημερωμένους, ενώ διατηρούνται αυστηρά ολιγομελή (έως 5 άτομα) για την καλύτερη επικοινωνία – συνεργασία μεταξύ δασκάλου και μαθητή.

Υπάρχει πάντα η δυνατότητα για εξατομικευμένα μαθήματα, στα οποία εσείς προσαρμόζετε το πρόγραμμα των μαθημάτων σύμφωνα με τη διαθεσιμότητά σας.

Όσο για τις εξετάσεις δε χρειάζεται καθόλου άγχος, γιατί το Κέντρο μας διαθέτει ειδικά tests προσομοίωσης της επίσημης εξέτασης (mock tests), τα οποία επιτρέπουν στον μαθητή, να εξοικειωθεί απόλυτα με το ύφος αλλά και με το επίπεδο δυσκολίας των ερωτήσεων των εξετάσεων.

ΠΑΙΔΙΚΑ τμήματα από 390€/έτος – Δύο Junior τάξεις σε μία χρονιά!

Ενάρξεις

  • Lower ενηλίκων: καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς εκτός καλοκαιριού,
  • Proficiency ενηλίκων: καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς εκτός καλοκαιριού,
  • Προετοιμασία TOEIC: καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς εκτός καλοκαιριού (ιδιαίτερα μαθήματα),
  • Παιδικά: τελευταία βδομάδα του Σεπτέμβρη.

Ε Γ Γ Υ Η Σ Η    Π Τ Υ Χ Ι Ο Υ

Σε περίπτωση μη επιτυχίας στις εξετάσεις αναλαμβάνουμε την δωρεάν προετοιμασία σας για την επόμενη εξεταστική περίοδο.

Και μην ξεχνάτε…

Η έγκαιρη εκπαίδευση και πιστοποίηση ξένης γλώσσας, σας εφοδιάζει με γνώσεις και υψηλού επιπέδου – παγκοσμίως αναγνωρισμένα πιστοποιητικά πληροφορικής, αποδεκτά σε ελληνικό δημόσιο και ΑΣΕΠ. Έτσι, ως κάτοχοι πιστοποίησης, είστε κατοχυρωμένοι για κάθε διαγωνισμό ή θέση εργασίας, που ανακοινώνεται στον ιδιωτικό ή στον δημόσιο τομέα.

Για επιπλέον πληροφορίες και κράτηση θέσεων μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 210-69.11.735 & 694.643.6050 ή στέλνοντας αίτημα μέσω της Φόρμας Εξυπηρέτησης Πελατών.

Οι χρήστες βλέπουν επίσης

Μάθε Ms Office και πάρε την Πιστοποίηση

error: Ο ιστότοπος λέει: Μη επιτρεπτή ενέργεια! - All Rights Reserved - Κέντρο Ξένων Γλωσσών Β. Γκάζα © 2022