Μαθήματα Αγγλικών

Εισαγωγή στα μαθήματα Αγγλικών

do-you-speak-english-μαθήματα-αγγλικώνΤο πρόγραμμα εκμάθησης Α’ ξένης γλώσσας – μαθήματα Αγγλικών – μελετήθηκε και δημιουργήθηκε πολύ προσεκτικά και έπειτα από πολυετή πείρα, ώστε να διασφαλίζει την απόλυτη επιτυχία στους μαθητές μας.

Τα μαθήματά μας καλύπτουν όλα τα επίπεδα, για τα πιο δημοφιλή πτυχία (LRN, LTE, Michigan). Για υποψηφίους που χειρίζονται την αγγλική Γλώσσα, αλλά δεν έχουν πάρει κάποιο χαρτί έως τώρα, συστήνουμε την αξιολόγηση με Mock test -θέματα προηγούμενων εξετάσεων-, ώστε να σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε ποιο είναι το κατάλληλο για εσάς επίπεδο (Lower/Proficiency), πριν την έναρξη των μαθημάτων.

Τα τμήματά μας διαχωρίζονται σε παιδικά και ενηλίκων, ενώ διατηρούνται αυστηρά ολιγομελή για την καλύτερη συνεργασία μαθητών – καθηγητή. Δίνουμε τη δυνατότητα να επιλέξετε αν θα κάνετε τα μαθήματα με φυσική παρουσία στο κέντρο μας ή online σε ψηφιακή τάξη, πάντα ζωντανά με καθηγητή.


Παρέχουμε επίσης τη δυνατότητα για ιδιαίτερα μαθήματα, στα οποία εσείς προσαρμόζετε το πρόγραμμα των μαθημάτων σύμφωνα με τη διαθεσιμότητά σας. Στα ιδιαίτερα μαθήματα, η ύλη ρυθμίζεται σύμφωνα με τις ανάγκες του εκάστοτε μαθητή. Αποτελούν, την ιδανική επιλογή για υποψηφίους που στοχεύουν στην απόκτηση του Cambridge.


Παιδικά τμήματα – Δύο Junior τάξεις σε μία χρονιά – μόνο με 390€

Ενάρξεις

  • Lower ενηλίκων: καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς εκτός καλοκαιριού,
  • Proficiency ενηλίκων: καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς εκτός καλοκαιριού,
  • Προετοιμασία LTE: καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς,
  • Παιδικά: την πρώτη εβδομάδα του Οκτώβρη.

Ε Γ Γ Υ Η Σ Η    Π Τ Υ Χ Ι Ο Υ

Σε περίπτωση μη επιτυχίας στις εξετάσεις αναλαμβάνουμε την δωρεάν προετοιμασία σας για την επόμενη εξεταστική περίοδο.

Και μην ξεχνάτε…

Η έγκαιρη εκπαίδευση και πιστοποίηση ξένης γλώσσας, σας εφοδιάζει με γνώσεις και υψηλού επιπέδου – παγκοσμίως αναγνωρισμένα πιστοποιητικά πληροφορικής, αποδεκτά σε ελληνικό δημόσιο και ΑΣΕΠ. Έτσι, ως κάτοχοι πιστοποίησης, είστε κατοχυρωμένοι για κάθε διαγωνισμό ή θέση εργασίας, που ανακοινώνεται στον ιδιωτικό ή στον δημόσιο τομέα.

Για επιπλέον πληροφορίες και κράτηση θέσεων μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 210-69.11.735 & 694.643.6050 ή στέλνοντας αίτημα μέσω της Φόρμας Εξυπηρέτησης Πελατών.


Οι χρήστες βλέπουν επίσης

Μάθε Ms Office και πάρε την Πιστοποίηση

error: Ο ιστότοπος λέει: Μη επιτρεπτή ενέργεια! - All Rights Reserved - Κέντρο Ξένων Γλωσσών Β. Γκάζα © 2023