Κέντρο Ξένων Γλωσσών Β. Γκάζα

Επικύρωση MOS και IC3 για ΑΣΕΠ και Δημόσιο με εξ’ αποστάσεως μαθήματα

Που απευθύνονται

Η πιστοποίηση ACTA-Infotest, Διαθεματική MOS, δίνεται για επικύρωση δημοσίου εφόσον ο υποψήφιος έχει εξεταστεί και επιτύχει στις εξετάσεις Microsoft® Office Specialist στο Word, το Excel® και το Outlook® μετά την 1/1/2006 και επιθυμεί να χρησιμοποιήσει την πιστοποίηση στο ΑΣΕΠ και το Ελληνικό Δημόσιο.

Η πιστοποίηση ACTA-Infotest, Διαθεματική IC3, δίνεται για επικύρωση δημοσίου εφόσον ο υποψήφιος έχει εξεταστεί και επιτύχει στις εξετάσεις Certiport IC3 μετά την 1/1/2006 και επιθυμεί να χρησιμοποιήσει την πιστοποίηση στο ΑΣΕΠ και το Ελληνικό Δημόσιο.

Πρόκειται για εξαιρετικά απλή και γρήγορη διαδικασία, όμως καλό είναι να μην την αφήσετε για την “τελευταία στιγμή”.

Αντικείμενα πιστοποίησης

Απαραίτητα για τους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ, τις προσλήψεις, τις αξιολογήσεις δημοσίων υπαλλήλων και εκπαιδευτικών και τις μετατάξεις: 

 • Επεξεργασία κειμένου (Word)
 • Υπολογιστικά φύλλα (Excel)
 • Υπηρεσίες Διαδικτύου (Internet – Outlook)

Κόστος: €50, Συμπεριλαμβάνει Μαθήματα, Τεστ Αξιολόγησης, Κάρτα Εξετάσεων, Εξετάσεις για τρεις (3) Ενότητες και Έκδοση Πιστοποιητικού

Έκδοση Πιστοποιητικού: Σε μία (1) εργάσιμη μέρα – Σάββατο γίνεται η εξέταση και την Τρίτη παραλαμβάνετε από το κέντρο μας την επίσημη Πιστοποίηση

Πληροφορίες – Κράτηση θέσεων
210-69.11.735 & 694.643.6050
Το τηλεφωνικό κέντρο λειτουργεί ΜΟΝΟ τις ακόλουθες μέρες και ώρες:
Δευτέρα – Παρασκευή: 10.00 – 13.00 & 17.00 – 21.00 και Σάββατο: 11.00 – 17.00

 

Διαδικασία

 1. Διαβάζετε τους ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ και τους ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ. Εφόσον είστε σύμφωνοι:

 2. Εγγράφεστε συμπληρώνοντας την ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ.
  • Στο πεδίο προϊόν επιλέγετε το: “Ταχύρρυθμο Σεμινάριο Διαθεματικής MOS/IC3 (ΑΣΕΠ – ΕΟΠΠΕΠ) με Εξέταση, Επανεξέταση και Πιστοποίηση”.
  • Εξοφλείτε το κόστος του προγράμματος διατραπεζικά (Τράπεζα: Πειραιώς, Δικαιούχος: Γκάζα Βασιλική, IBAN: GR86 0172 0910 0050 9108 7425 294, Αρ. Λογ.: 5091-087425-294). Το ποσό των €50 εξοφλείται εφάπαξ με απλή κατάθεση ή με e-banking. Στην αιτιολογία βάζετε το ονοματεπώνυμό σας.

 3. Την επόμενη εργάσιμη σας αποστέλλουμε με e-mail τους Κωδικούς Παρακολούθησης Μαθήματος.

 4. Ταυτόχρονα σας αποστέλλουμε με Courier ή παραλαμβάνετε από το Κέντρο μας το Student Pack. Το Student Pack μεταξύ άλλων περιλαμβάνει Εγχειρίδιο Προετοιμασίας το οποίο περιέχει όλη τη γκάμα των ασκήσεων που χρειάζεται να προετοιμάσετε για την εξέταση.

 5. Παρακολουθείτε τα Video όπου καθηγητής λύνει πάνω σε υπολογιστή τις ασκήσεις του βιβλίου και τις εξηγεί αναλυτικά, ενώ στη συνέχεια τις λύνετε κι εσείς στον υπολογιστή σας προκειμένου να εξοικειωθείτε.

 6. Έρχεστε στο κέντρο μας για τεστ αξιολόγησης και επίλυση αποριών (προαιρετικά).

 7. Δίνετε τις εξετάσεις. Οι εξετάσεις πραγματοποιούνται στο κέντρο μας σύμφωνα με το πρόγραμμα  εξετάσεων.

 

logo-acta-infotest

Τι υπάρχει μετά…

Η πιστοποίηση ACTA-Infotest, Διαθεματική MOS Advanced, δίνεται για επικύρωση δημοσίου εφόσον ο υποψήφιος έχει εξεταστεί και επιτύχει στις εξετάσεις Microsoft® στο PowerPoint®, και το Access μετά την 1/1/2006 και επιθυμεί να χρησιμοποιήσει την πιστοποίηση στο ΑΣΕΠ και το Ελληνικό Δημόσιο.

Η πιστοποίηση ACTA-Infotest, Διαθεματική IC3 Plus, δίνεται για επικύρωση δημοσίου εφόσον ο υποψήφιος έχει εξεταστεί και επιτύχει στις εξετάσεις Certiport IC3 στο PowerPoint® μετά την 1/1/2006 και επιθυμεί να χρησιμοποιήσει την πιστοποίηση στο ΑΣΕΠ και το Ελληνικό Δημόσιο.

Αντικείμενα πιστοποίησης MOS Advanced

Ζητούνται κάποιες φορές από προκηρύξεις του ΑΣΕΠ καθώς επίσης από Δημόσιους Φορείς: 

 • Παρουσιάσεις (PowerPoint)
 • Βάσεις Δεδομένων (Access)

Αντικείμενα πιστοποίησης IC3 Plus

Ζητούνται κάποιες φορές από προκηρύξεις του ΑΣΕΠ καθώς επίσης από Δημόσιους Φορείς: 

 • Παρουσιάσεις (PowerPoint)

Γενικές και Οικονομικές πληροφορίες MOS Advanced & IC3 Plus

Κόστος: €50, Συμπεριλαμβάνει Μαθήματα, Τεστ Αξιολόγησης, Κάρτα Εξετάσεων, Εξετάσεις για τις αντίστοιχες ενότητες και Έκδοση Πιστοποιητικού

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 210-69.11.735 & 694.643.6050 ή στέλνοντας μήνυμα μέσω της Φόρμας Εξυπηρέτησης Πελατών.

Οι χρήστες βλέπουν επίσης

Ημερομηνίες εξετάσεων διαθεματικής MOS/IC3