Εξ’ αποστάσεως μαθήματα Η/Υ για επικύρωση MOS – IC3 από ΑΣΕΠ και Δημόσιο

Που απευθύνεται η επικύρωση ΑΣΕΠ και Δημοσίου

MOS-pack - επικύρωσηΗ πιστοποίηση ACTA, διαθεματική MOS, δίνεται για επικύρωση δημοσίου, εφόσον ο υποψήφιος έχει εξεταστεί και επιτύχει στις εξετάσεις Microsoft® Office Specialist στο Word, στο Excel® και στο Outlook® μετά την 1/1/2006 και επιθυμεί να χρησιμοποιήσει την πιστοποίηση στο ΑΣΕΠ και το Ελληνικό δημόσιο.

ic3-pack - επικύρωσηΗ πιστοποίηση ACTA, διαθεματική IC3, δίνεται για επικύρωση δημοσίου, εφόσον ο υποψήφιος έχει εξεταστεί και επιτύχει στις εξετάσεις Certiport – IC3 μετά την 1/1/2006 και επιθυμεί να χρησιμοποιήσει την πιστοποίηση στο ΑΣΕΠ και το Ελληνικό δημόσιο.


Αντικείμενα εκπαίδευσης – πιστοποίησης

Ευρωπαϊκή πιστοποίηση - ασεπ - ιδιωτικού τομέα - επικύρωση

Απαραίτητα για τους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ, προγράμματα του ΟΑΕΔ, μεταπτυχιακά προγράμματα, τις προσλήψεις, τις αξιολογήσεις και τις μετατάξεις των δημόσιων υπαλλήλων, εκπαιδευτικών (4 μόρια), εργαζόμενων σε σώματα ασφαλείας κ.α.:

 • Επεξεργασία κειμένου (Word),
 • Υπολογιστικά φύλλα (Excel),
 • Υπηρεσίες διαδικτύου (Internet – Outlook).

Γενικές και οικονομικές πληροφορίες

Κόστος: €60, Συμπεριλαμβάνει Μαθήματα, Τεστ Αξιολόγησης, Κάρτα Εξετάσεων, διαθεματική εξέταση για τρεις (3) Ενότητες και Έκδοση Πιστοποιητικού.

Επιτυχία: 100%.

Εξεταστικά κέντρα: Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Έκδοση Πιστοποιητικού: Σε μία (1) εργάσιμη μέρα – Σάββατο ή Δευτέρα γίνεται η εξέταση και την Τρίτη παραλαμβάνετε από το κέντρο μας την επίσημη Πιστοποίηση.

Πληροφορίες – Κράτηση θέσεων
210 6911735 & 694 6436050

Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή, από 10:00 έως 13:00 και από 17:00 έως 21:00
Σάββατο, από 11:00 έως 17:00


Διαδικασία εγγραφής

 1. Διαβάζετε τους ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ και τους ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ. Εφόσον είστε σύμφωνοι:

 2. Εγγράφεστε συμπληρώνοντας την ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ.
  • Στο πεδίο προϊόν επιλέγετε το: “Ταχύρρυθμο Σεμινάριο Διαθεματικής MOS/IC3 (ΑΣΕΠ – ΕΟΠΠΕΠ) με Εξέταση, Επανεξέταση και Πιστοποίηση”.
  • Εξοφλείτε το κόστος του προγράμματος διατραπεζικά. Το ποσό εξοφλείται εφάπαξ με απλή κατάθεση ή με e-banking. Στην αιτιολογία βάζετε το ονοματεπώνυμό σας.

 3. Την επόμενη εργάσιμη σας αποστέλλουμε με e-mail τον κωδικό παρακολούθησης των μαθημάτων.

 4. Ταυτόχρονα σας αποστέλλουμε με Courier (χρέωση παραλήπτη) ή παραλαμβάνετε από το Κέντρο μας το Student Pack (χωρίς χρέωση). Το Student Pack μεταξύ άλλων περιλαμβάνει εγχειρίδιο προετοιμασίας, το οποίο περιέχει όλη τη γκάμα των ασκήσεων, που χρειάζεται να προετοιμάσετε για την εξέταση.

 5. Παρακολουθείτε τα Video, όπου καθηγητής λύνει πάνω σε υπολογιστή τις ασκήσεις του βιβλίου και τις εξηγεί αναλυτικά, ενώ στη συνέχεια τις λύνετε κι εσείς στον υπολογιστή σας προκειμένου να εξοικειωθείτε.

 6. Έρχεστε στο κέντρο μας για τεστ αξιολόγησης και επίλυση αποριών (προαιρετικά).

 7. Δίνετε τις εξετάσεις. Οι εξετάσεις πραγματοποιούνται σε εβδομαδιαία βάση στο κέντρο μας στην Αθήνα ή στο συνεργαζόμενο κέντρο στη Θεσσαλονίκη σύμφωνα με το πρόγραμμα  εξετάσεων.

Το πρόγραμμα μπορεί να επεκταθεί παρακολουθώντας μία ή περισσότερες από τις ενότητες επιλογής…

Η πιστοποίηση ACTA, διαθεματική MOS, δίνεται για επικύρωση δημοσίου, εφόσον ο υποψήφιος έχει εξεταστεί και επιτύχει στις εξετάσεις Microsoft® στο PowerPoint® και στο Access μετά την 1/1/2006 και επιθυμεί να χρησιμοποιήσει την πιστοποίηση στο ΑΣΕΠ και το Ελληνικό δημόσιο.

Αντικείμενα εκπαίδευσης Advanced – πιστοποίησης MOS

Ζητούνται κάποιες φορές από προκηρύξεις του ΑΣΕΠ καθώς και άλλους φορείς:

 • Παρουσιάσεις (PowerPoint),
 • Βάσεις δεδομένων (Access).

Η πιστοποίηση ACTA, διαθεματική IC3, δίνεται για επικύρωση δημοσίου, εφόσον ο υποψήφιος έχει εξεταστεί και επιτύχει στις εξετάσεις Certiport IC3 στο PowerPoint® μετά την 1/1/2006 και επιθυμεί να χρησιμοποιήσει την πιστοποίηση στο ΑΣΕΠ και το Ελληνικό δημόσιο.

Αντικείμενα εκπαίδευσης Plus – πιστοποίησης IC3

Ζητείται κάποιες φορές από προκηρύξεις του ΑΣΕΠ καθώς και άλλους φορείς:

 • Παρουσιάσεις (PowerPoint).

Γενικές και οικονομικές πληροφορίες

Κόστος: €60, Συμπεριλαμβάνει Μαθήματα, Τεστ Αξιολόγησης, Κάρτα Εξετάσεων, διαθεματική εξέταση για τις αντίστοιχες Ενότητες και Έκδοση Πιστοποιητικού.

Συμβουλή

Η διαδικασία της επικύρωσης είναι εξαιρετικά απλή και γρήγορη, όμως καλό είναι να μην την αφήσετε για την “τελευταία στιγμή”. Πραγματοποιείται μέσω του φορέα ACTA – Τεχνοβλαστός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Για επιπλέον πληροφορίες και κράτηση θέσεων μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 210 6911735 & 694 6436050 ή στέλνοντας αίτημα μέσω της Φόρμας Εξυπηρέτησης Πελατών.


Οι χρήστες βλέπουν επίσης

Ημερομηνίες εξετάσεων διαθεματικής MOS/IC3

error: Ο ιστότοπος λέει: Μη επιτρεπτή ενέργεια! - All Rights Reserved - Κέντρο Ξένων Γλωσσών Β. Γκάζα © 2023