Κέντρο Ξένων Γλωσσών Β. Γκάζα

Πιστοποίηση Πληροφορικής ΑΣΕΠ – Δημοσίου με εξ’ αποστάσεως μαθήματα

Σημ.: Από 18/5/2020 όλα τα μαθήματα πραγματοποιούνται κανονικά, λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία της υγείας όλων.

Που απευθύνονται

Σε όλους όσους επιθυμούν την απόκτηση πιστοποιητικού γνώσεως χειρισμού Η/Υ αναγνωρισμένου στην αγορά εργασίας, στο  ΑΣΕΠ και το Ελληνικό δημόσιο σε σύντομο χρόνο, από το σπίτι, σίγουρα και οικονομικά. Αποτελεί την ιδανική επιλογή, για τους υποψηφίους εκείνους οι οποίοι χρειάζονται άμεσα την πιστοποίηση, καθώς είναι ένα ιδιαίτερα απλοποιημένο πρόγραμμα και μπορεί να ολοκληρωθεί σε 2 – 3 μέρες.

Αντικείμενα πιστοποίησης  (Basic)

Απαραίτητα για τους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ, τις προσλήψεις, τις αξιολογήσεις δημοσίων υπαλλήλων και εκπαιδευτικών και τις μετατάξεις: 

 • Επεξεργασία κειμένου (Word)
 • Υπολογιστικά φύλλα (Excel)
 • Υπηρεσίες Διαδικτύου (Internet – Outlook)

Κόστος: από €150 μόνο €99 έως 30/9/2020, Συμπεριλαμβάνει Μαθήματα, Τεστ Αξιολόγησης, Κάρτα Εξετάσεων, Εξετάσεις για τρεις (3) Ενότητες και Έκδοση Πιστοποιητικού

Έκδοση Πιστοποιητικού: Σε μία (1) εργάσιμη μέρα – Σάββατο γίνεται η εξέταση και την Τρίτη παραλαμβάνετε από το κέντρο μας την επίσημη Πιστοποίηση

—  Προσφορές 2020  —
Δεν ισχύουν αν οι εξετάσεις δοθούν στην Θεσσαλονίκη

 • Μαζική εγγραφή τριών (3) ή περισσοτέρων ατόμων: €75/άτομο
 • Δεύτερο μέλος από την ίδια οικογένεια: €75
 • Μετά την ολοκλήρωση των τριών (3) πρώτων ενοτήτων μπορείτε να αποκτήσετε και τις τρεις (3) επόμενες με τελικό κόστος: €50 αντί: €75

Πληροφορίες – Κράτηση θέσεων
210-69.11.735 & 694.643.6050
Το τηλεφωνικό κέντρο λειτουργεί ΜΟΝΟ τις ακόλουθες μέρες και ώρες:
Δευτέρα – Παρασκευή: 10.00 – 13.00 & 17.00 – 21.00 και Σάββατο: 11.00 – 17.00

 

Διαδικασία

 1. Διαβάζετε τους ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ και τους ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ. Εφόσον είστε σύμφωνοι:

 2. Εγγράφεστε συμπληρώνοντας την ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ.
  • Στο πεδίο προϊόν επιλέγετε το κατάλληλο από τα: “Ταχύρρυθμο Σεμινάριο Basic (ΑΣΕΠ – ΕΟΠΠΕΠ)” αν θέλετε να κάνετε Word – Excel – Internet ή “Ταχύρρυθμο Σεμινάριο Basic Plus (ΑΣΕΠ – ΕΟΠΠΕΠ)” αν θέλετε να κάνετε PowerPoint – Access – Windows.
  • Εξοφλείτε το κόστος του προγράμματος διατραπεζικά (Τράπεζα: Πειραιώς, Δικαιούχος: Γκάζα Βασιλική, IBAN: GR86 0172 0910 0050 9108 7425 294, Αρ. Λογ.: 5091-087425-294). Το ποσό εξοφλείται εφάπαξ με απλή κατάθεση ή με e-banking. Στην αιτιολογία βάζετε το ονοματεπώνυμό σας.

 3. Την επόμενη εργάσιμη σας αποστέλλουμε με e-mail τους Κωδικούς Παρακολούθησης Μαθήματος.

 4. Ταυτόχρονα σας αποστέλλουμε με Courier ή παραλαμβάνετε από το Κέντρο μας το Student Pack. Το Student Pack μεταξύ άλλων περιλαμβάνει Εγχειρίδιο Προετοιμασίας το οποίο περιέχει όλη τη γκάμα των ασκήσεων που χρειάζεται να προετοιμάσετε για την εξέταση.

 5. Παρακολουθείτε τα Video όπου καθηγητής λύνει πάνω σε υπολογιστή τις ασκήσεις του βιβλίου και τις εξηγεί αναλυτικά, ενώ στη συνέχεια τις λύνετε κι εσείς στον υπολογιστή σας προκειμένου να εξοικειωθείτε.

 6. Έρχεστε στο κέντρο μας για τεστ αξιολόγησης και επίλυση αποριών (προαιρετικά).

 7. Δίνετε τις εξετάσεις. Οι εξετάσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν στο κέντρο μας στην Αθήνα σύμφωνα με το πρόγραμμα  εξετάσεων ή στην Θεσσαλονίκη, όπου πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη και Παρασκευή.

Αντικείμενα πιστοποίησης  (Basic+)

Το πρόγραμμα μπορεί να επεκταθεί με τα εξής αντικείμενα:

 • Χρήση Η/Υ και Διαχείριση Αρχείων (Windows)
 • Παρουσιάσεις (PowerPoint)
 • Βάσεις Δεδομένων (Access)

Κόστος: €75, Συμπεριλαμβάνει Μαθήματα, Τεστ Αξιολόγησης, Κάρτα Εξετάσεων, Εξετάσεις για τρεις (3) Ενότητες και Έκδοση Πιστοποιητικού

Για περισσότερες πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα 2106911735 & 6946436050 ή συμπληρώνοντας τη Φόρμα Εξυπηρέτησης Πελατών.

Οι χρήστες βλέπουν επίσης

Απόκτησε τώρα την Διεθνή Πιστοποίηση Η/Υ της ACTA