Expand search form

Upgrade/Update MOS Seminar εξ’ αποστάσεως

Παρουσίαση Upgrade/Update MOS Seminar

MOS-logo-upgrade/update mos seminarΠρόκειται για ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα, που απευθύνεται σε κατόχους πιστοποιήσεων βασικών δεξιοτήτων ΑΣΕΠ/δημοσίου, οι οποίοι θέλουν να εξελίξουν τις γνώσεις τους (Upgrade) και να αποκτήσουν την κορυφαία και διεθνώς αναγνωρισμένη, σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, πιστοποίηση Microsoft Office Specialist, εγκεκριμένη από το Ελληνικό Δημόσιο και το ΑΣΕΠ. Το σεμινάριο απευθύνεται επίσης, σε όσους έχουν ήδη την Πιστοποίηση MOS σε παλαιότερες εκδόσεις του Ms office και θέλουν να την αναβαθμίσουν στις σύγχρονες (Update).

Η πιστοποίηση MOS είναι απόλυτα εναρμονισμένη με το “Νέο Ευρωπαϊκό Σύστημα Μεταφοράς Πιστωτικών Μονάδων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης” (ECVET), δίνοντας στον κάτοχό της το πλεονέκτημα να μεταφέρει πιστωτικές μονάδες σε περισσότερα από 1800 πανεπιστήμια και Κολέγια στον κόσμο.

Ύλη

upgrade/update seminar-afisa-mosΗ ύλη του προγράμματος Upgrade/Update MOS Seminar είναι βασικών και προχωρημένων γνώσεων, ώστε να εξασφαλίζει την 100% πετυχημένη εκπαίδευση και πιστοποίηση σε προχωρημένους αλλά και σε αρχάριους χρήστες, ενώ καλύπτει ακόμα και τις πιο εξεζητημένες απαιτήσεις κάθε εργοδότη για εύρεση εργασίας στον ιδιωτικό τομέα.

Επιπλέον τόσο η εκπαίδευση αλλά και οι εξετάσεις πραγματοποιούνται στην πλέον σύγχρονη έκδοση εφαρμογών γραφείου Ms Office 2019, ενώ η πιστοποίηση παρέχεται από τον ίδιο τον κατασκευαστή των εφαρμογών, την Microsoft, δεδομένα που σας προσφέρουν ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για τη διαφοροποίησή σας στην αγορά εργασίας.

Περιεχόμενα

 • Επεξεργασία κειμένου (Word),
 • Υπολογιστικά φύλλα (Excel),
 • Υπηρεσίες διαδικτύου (Outlook),
 • Παρουσιάσεις (PowerPoint),
 • Βάσεις δεδομένων (Access).

ECDL Upgrade

Γενικές και οικονομικές πληροφορίες

 • Έναρξη τμήματος: Θα ανακοινωθεί σύντομα.
 • Διάρκεια Μαθημάτων:
  • 3 Ενότητες, +-12 διδακτικές ώρες ασύγχρονη τηλεκατάρτιση.
  • 5 Ενότητες, +-18 διδακτικές ώρες ασύγχρονη τηλεκατάρτιση.
 • Παροχές: Student Pack + Coffee Breaks + Εκπαιδευτικό Υλικό + Όλο το απαραίτητο λογισμικό για τον υπολογιστή σας, έτσι ώστε να έχετε τη δυνατότητα να επαναλαμβάνετε όλα αυτά που διδάσκεστε.
 • Κόστος:
  • 3 Ενότητες, €310
   • Εκπαίδευση + 3 Εξετάσεις + 3 Δωρεάν Επανεξετάσεις.
  • 5 Ενότητες, €400
   • Εκπαίδευση + 5 Εξετάσεις + 5 Δωρεάν Επανεξετάσεις.

Πληροφορίες – Κράτηση θέσεων
210 6911735 & 694 6436050

Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή, από 10:00 έως 13:00 και από 17:00 έως 21:00
Σάββατο, από 11:00 έως 17:00


Διαδικασία εγγραφής

 1. Διαβάζετε τους ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ και τους ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ. Εφόσον είστε σύμφωνοι:

 2. Εγγράφεστε συμπληρώνοντας την ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ.
  • Στο πεδίο προϊόν επιλέγετε το: “Σεμινάριο Upgrade/Update εξ’ αποστάσεως για 3 Ενότητες” ή το “Σεμινάριο Upgrade/Update εξ’ αποστάσεως για 5 Ενότητες”.
  • Εξοφλείτε το κόστος του προγράμματος διατραπεζικά. Το ποσό εξοφλείται εφάπαξ με απλή κατάθεση ή με e-banking. Στην αιτιολογία βάζετε το ονοματεπώνυμό σας.

 3. Εντός δύο εργάσιμων ημερών σας αποστέλλουμε με e-mail τον κωδικό παρακολούθησης των μαθημάτων.

 4. Ταυτόχρονα σας αποστέλλουμε με Courier (χρέωση παραλήπτη) ή παραλαμβάνετε από το Κέντρο μας το Student Pack (χωρίς χρέωση). Το Student Pack μεταξύ άλλων περιλαμβάνει έντυπο υλικό, το οποίο περιέχει όλη τη θεματολογία, που χρειάζεται να προετοιμάσετε για την εξέταση.

 5. Παρακολουθείτε τα Video όπου καθηγητής λύνει πάνω σε υπολογιστή τις ασκήσεις των σημειώσεων εξηγώντας ταυτόχρονα και το θεωρητικό κομμάτι. Στη συνέχεια εξασκήστε κι εσείς στον υπολογιστή σας πάνω στη συγκεκριμένη θεματολογία, προκειμένου να εξοικειωθείτε.

 6. Μας αποστέλλετε την εργασία, προκειμένου να λύσουμε απορίες που δημιουργήθηκαν και να λάβετε επισημάνσεις (προαιρετικά).

 7. Δίνετε τις εξετάσεις. Οι εξετάσεις πραγματοποιούνται στο κέντρο μας σύμφωνα με το πρόγραμμα  εξετάσεων ή σε οποιοδήποτε εξεταστικό κέντρο Microsoft Office Specialist.

Εισηγητές

Οι εισηγητές μας έχουν μεγάλη εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης και της πιστοποίησης. Με βάση τις σπουδές που έχουν πραγματοποιήσει, την εξειδίκευση σε συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών και τις πιστοποιήσεις που έχουν αποκτήσει, δίνουν το πλεονέκτημα στην επίτευξη του στόχου του σεμιναρίου.

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του σεμιναρίου σας δίνεται η δυνατότητα να πιστοποιηθείτε ως εκπαιδευτές πληροφορικής παρακολουθώντας το διεθνώς αναγνωρισμένο πρόγραμμα Εκπαίδευση Εκπαιδευτών (Train The Trainer), που διοργανώνει η ACTA σε συνεργασία με τη Microsoft.

Για επιπλέον πληροφορίες και κράτηση θέσεων μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 210 6911735 & 694 6436050 ή στέλνοντας αίτημα μέσω της Φόρμας Εξυπηρέτησης Πελατών.


Οι χρήστες βλέπουν επίσης

Μαθήματα Proficiency για ενήλικες